Ресторант и бар


Ресторант „Глициния“

В ресторант „Глициния“ ще откриете богат асортимент и разнообразие от кулинарни изкушения, приготвени от местни и пресни продукти с желание, любов и грижа.

 

Цените са много достъпни, което в комбинация с отличния гастрономически опит, превръща ресторант „Глициния“ в предпочитано място за целодневно хранене на нашите посетители.

 

Можете да направите своя избор на ястия от примамливата гама топли, студени ястия и десерти и да им се насладите както в закритата и климатизирана част на ресторанта, така и на широката открита тераса с изглед към градината и залеза.

 

Талантливите ни готвачи с радост ще демонстрират уменията си, така че да останете доволни.

 Бар „Глициния“

Със своята просторна слънчева тераса и непосредствена близост до прохладната градина, Бар „Глициния“ е идеално място за прекарване на свободното ви време.

 

Барът разполага с телевизор и удобни места за сядане. Тук можете да дадете старт на деня си с първото си сутрешно кафе или да разпуснете след дълъг ден на плажа.

 

Мястото е подходящо за разговори и срещи с близки и приятели, за коментиране на спортни и други събития или просто за разнообразяване и ободряване по време на почивката ви.

 

Предлагаме ви многообразие от напитки като кафе, капучино, млечни шейкове, алкохолни, безалкохолни коктейли, бира, сайдер, вино и всякакъв вид алкохол. Има и сладолед.