Специални предложения

Подарете си ваканция за 3 или 7 дни и открийте своето идеално място за почивка сред  зеленина и морски въздух. Отпуснете се в уютната атмосфера на хотел "Глициния" под вещите грижи на специалисти по хранене и възстановяване, за да се почувствате отново чисти, свежи и пълни с енергия.

дни
Цена от: лева

Съчетайте красотата на природата, чистия въздух и почивката с индивидуална програма за отслабване, спортни занимания, уелнес процедури и развлечения. Наградете сетивата си с вкусните и здравословните кулинарни изкушения на нашия майстор готвач. Отпуснете се и се зарадвайте на живота. Почувствайте как с всеки ден ставате по-леки, по-свежи и как се разхубавявате. Заслужавате го!

7 дни
Цена от: лева

Направете децата си част от Вашето преживяване, като съчетаете своята възстановителна ваканция или ваканция „отслабване“ с детски лагер. Докато Вие се грижите за себе си, професионален екип от специалисти ще занимава децата Ви със спорт, ще следи за здравословното им хранене и ще им организира различни дейности в отделно крило на хотела.

дни
Цена от: лева

Ако се състезавате в отборни или индивидуални спортове или просто обичате спорта и активния начин на живот и почивка, ние ще предложим на Вас или отбора Ви специализирана програма, гарантирано качество на храната, ползване на терени и зали за подготовка/ възстановяване, СПА зона, възможности за походи, бягане и упражнения сред природата

дни
Цена от: лева