Мерки срещу COVID-19

19.05.2020 |

Ние вземаме решения и правим своите избори всеки ден. Избора не винаги е лесен или правилен и носи своите последствия. Днес всички ние трябва да подходим изключително отговорно към избора за своята семейна ваканция и отдих. Именно затова нашият екип се съсредоточи върху изграждането на съчетание между комфорт и безопасност за нашите гости през предстоящия летен сезон. 

Хотел "Глициния" ще предостави на своите гости предимството от използването на индивидуално BBQ на въглища приготвено от самите тях или от професионалните готвачи на хотела.

Гостите ще имат възможността да избират измежду голямо разнообразие от месо и зеленчуци, които да бъдат приготвени по техен вкус.

Ако сте от привържениците на релаксираща обстановка, приятна музика и компанията на семейство и приятели, неповторимото BBQ на хотел "Глициния" е перфектното място за вас.

Тук ще имате възможността да се насладите на вкусно приготвена храна под прохладната сянка и уюта на парка на хотел "Глициния", който е част от флората на неповторимия природен резерват на Златни пясъци.